År 2017 med Electra

Ja, sista dagen på 2017. Helt sjukt! Just nu i skrivande stund är det endast 10h och 48 minuter kvar på detta år, lite va? Känns faktiskt lite sorgligt att lämna detta år bakom mig då det har varit ett väldigt bra år och jag är glad och tacksam för vad som har hänt under året. Så nu kan vi bara blicka framåt och göra 2018 så bra som möjligt! Under detta året har det hänt massor utav saker och Electra är en av dem, en av de saker som ligger mig närmst om hjärtat!

De 7 månaderna med Electra har verkligen varit helt fantastiska, så tacksam över att jag får rida denna läromästare till ponny. Hon lär mig verkligen hur saker och ting ska gå till, gör jag rätt gör hon rätt. Gör jag fel blir det fel men jag lär mig av mina misstag, hon rättar mig och hjälper mig att lära mig ännu mer! Kommer vara evigt tacksam över tiden med Electra❤️

I ridningen hittade vi varandra rätt fort, iallafall för de lägre klasserna. Vi startade våran första tävling efter ca 3 veckor tillsammans och starten slutade med glada ansikten och en 2a placering! Otroligt kul även om jag tyckte att ritten var något snålt bedömt. Men det var inget att hänga upp sig på eftersom att hela tävlings dagen gick otroligt bra och man kan verkligen känna sig trygg med Electra! En riktig klippa. Dethär temperamentet och lugnet har hon visat på varje tävling, varit cool lugn och verkligen älskat att få stå i rampljuset. För det har hon verkligen gjort!

Utav de 11 starter vi gjort under året har vi tagit 9 placeringar varav 8 vinster och 1 andra plats. 3 utav dessa vinster har varit i La:1, varav 2 regionala. Under de 3 vinsterna red vi på 66%,69% och till sist hela 71% (!!). Vi har även vunnit 3 Lb:1 med alla över 70% varav en på 72%. Vi har även deltagit i div 2 där vi vunnit med laget i 2 av 3 omgångar. Vår sista start för året blev en La:P1, då red vi en start med några dyrbara missar men slutade ändå på 63% och första nationella kvalet!

Jag och Electra har helt enkelt haft ett fantastiskt år och jag har blivit många erfarenheter rikare! Vi är även Västmanlands 2a bästa d-ponny ekipage i dressyr, där Prinsen ligger 3a. Ett riktigt sjukt år har vi haft med många framgångar men också motgångar. Tacksam över att få göra denna resa med mina fantastiska ponnyer, tränare, föräldrar och kompisar! Ingenting utan ett bra team. Electra och jag blickar framåt mot 2018 och hoppas på några framgångar på de nationella banorna, men först behöver ett till kval sättas! 2018, here i come!!

TACK Electra för att du alltid lär mig nya saker. Tack för att du är den känsliga men snälla individ du är. Tack för att du har lärt mig hur det känns att vara bäst. Tack för att du står just i mitt stall och alltid är lika glad! Electra, tack för 2017❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s