Klippning & Toppenpass

Hejsan! Vart är snön? Här är det bara regn och lera men speciellt IS, värsta vädret enligt mig. Jag vill ha SNÖ! Trots detta tråkväder har jag haft ett underbart senaste dygn, verkligen!

Igår började jag dagen med ett toppenpass på Prinsen, han var verkligen superfin. Riktigt kul och vi fick till fina skolor, ökningar, enkla byten och galoppen i helhet. Kändes verkligen superbra! Så nu under kvällen åker vi till Strömsholm igen för ännu ett dressyrpass. Så när dagens pass är klart får Prinsen avsluta årets sista dagar med några lugnare pass, tänkte lägga in 1 eller 2 vilodagar och resterande med jogg/uteritt! Han har utvecklats massor på sista tiden så han förtjänar några lugnare dagar!

Electra däremot fick en vilodag igår med endast lätt longering utan inspänning men blev klippt framemot eftermiddagen. Väldigt skönt att få bort björnpälsen, riktigt riktigt långhårig var hon. Men nu är hon snygg och ser ut som en tävlingsponny igen, hehe. Idag fick hon endast gå ett joggingpass med fokus på att få en jämn bjudning fram till handen. Här måste jag vara supernoga med att ha en stadig och stabil handställning samt ett jämt driv med skänkeln. Jag måste vara extremt noggrann med att om jag samlar så måste jag ha precis lagom i handen och om jag sedan rider på fram igen ge ett ökat stöd för att Electra ska fortsätta bära sig och inte bli plockig i munnen. Det är svårt men det blir sakta bättre!

Hanna har även sovit här ikväll och det har varit superkul! Vi har snackat ikapp om allt som hänt sen sist vi sågs och skrattat mycket, lika roligt som vanligt! Vid ca 16.30 ska vi åka iväg till Strömsholm!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s