5 Stallfavoriter

Hejsan! Nu när julen är över och man kanske har fått lite extra pengar eller presentkort att lägga på sin häst (såklart hehe) så tänkte jag dela med mig av mina 5 favorit prylar i stallet, allt ifrån schabrak till pälsglans. En härlig blandning! Jag tänkte börja med mina absoluta favoritboots.

De är ifrån Edskadron och är rätt simpla, men ändå stilrena och fina. Tycker att de har ett starkt och slitstarkt kardborreband samt att de håller tvättar riktigt bra. Stor favorit hos mig!

Sedan får det bli ett märke på schabrak som jag tycker mycket om och som klarar mina krav. Nämligen Mias RS schabrak, de har en bra passform och ligger stilla under hela ridpasset. Tål att bli tvättade ofta och finns även att köpa i många olika färger. Stort plus ifrån mig. Själv har jag 3 schabrak där ifrån ett brunt, vitt och ett beige färgat.

Bild på alla tre schabraken!

Sak nr 3 blir borstarna ifrån borstiq, de är gjorda av naturstrån (tror jag hehe, är ingen expert) men jag tycker iallafall att de gör hästarna väldigt glansiga och fina i pälsen samt att de håller bra trots att man använder dem flitigt varje dag.

Detta är min favorit!

Den näst sista favoriten är pälsglansen ifrån Cavalor. Den är helt outstanding! Jag har prövat många olika pälsglans som K9, Foxfire och många fler men denna är helt klart bäst. Man behöver inte ta många sprut för att svansen ska bli lätt att reda ut, är även bra om hästen har skav vid t.ex bogen och man ej vill använda bogskydd. Otroligt bra är den iallafall!

Sist ut men inte minst är mina stövlar ifrån Cavallo, jag verkligen ÄLSKAR dem. Så sköna, snygga, bra kvalité och de ger bra stöd vid ridning. Tycker även att mina är snyggt designade och ett stort plus är ju att man kan designa dem i princip hur man vill. Jag har även beställt ett par till träningstövlar därifrån då jag är väldigt nöjd med mina tävlingstövlar, längtar tills mina nya kommer!!

Glansiga och fina! Kramiis//Greta 🙂

INGET I DET HÄR INLÄGGET ÄR SPONSRAT!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s