Juldagen

Hejsan! 25 december och julafton är över, jag hade dock en väldigt bra kväll med fina presenter och god mat! Idag har jag tagit det väldigt lugnt även om det inte är precis vad jag önskar, förkylningen håller i sig även om den är bättre så det blev bara en häst idag vilket blev Prinsen. Att säga att han var JÄTTEpigg är en underdrift, otroligt pigg var han och busig.

Vi började med att försöka rida en stund i ridhuset på Bärsta men han var så otroligt pigg och bara hoppade runt och var överallt och ingenstans så efter några varv i både trav och galopp fick vi gå ut på en lång skritt runda istället, det var många andra ekipage i ridhuset och det funkade inte idag, tyvärr. Så fick glatt gå ut i regnet och gå ett skrittrundor i skogen med honom. Det blev ca 1h lång och efter en stund började han lugna sig och blev mentalt återställd, han kom till ro. Skönt att vi iallafall kunde lösa all energi på något sätt även om det inte var på det sättet vi ville! Han tyckte iallafall att det har mysigt bland alla stenar och rötter i skogen! Imorgon åker vi en tur till Strömsholm och tänker nog longera en snabbis innan jag hoppar upp, vi får se. Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s