God Jul

Hejsan! Och God Jul på er! Hoppas att ni har haft en fin dag och kväll och att ni har fått många fina presenter. Oavsett om ni firar Jul eller inte så hoppas jag att ni har haft en fin dag! Det har jag haft iallafall.

Började dagen med stallet och en tur på Electra, kände mig inte helt frisk för att rida båda samt att det kanske skulle Bill igen tajt med tid. Det blev ett pass på åkern barbacka med tomteluva på Electra 🙂 Fin var hon även om hon var pigg!! Som vanligt nu för tiden. Annars har vi ätit god julmat öppnat paket samt att hästarna har fått lite extra godis och pussar idag, mina älsklingar! Imorgon ska båda ridas och sedan tänkte vi ta en sväng till ridhuset på tisdag. Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s