22 December

Hejsan! Inte ens 2 dagar kvar till julafton, helt sjukt. December har bara rusat iväg… Idag var det iallafall en mycket bra dag med jättefint väder och jag mådde betydligt bättre än föregående dagar, skönt även om min förkylning sitter kvar!

Jag började iallafall min första lovdag (hur härligt med lov?) i stallet med utsläpp samt att fixa hela stallet. Blev sedan en lång mysfrukost i soffan i sällskap av mamma innan Electra och jag tog en tur ut på åkern. Passet kunde inte ha varit bättre med ett soligt och superfint väder, fin (och väldigt pigg häst) samt härlig ridkänsla! Lelle kändes somsagt superfin även om hon var riktigt pigg och lite väl på hugget, gjorde dock mycket fint galopparbete och avslutade också med en fin och avslappnad känsla i traven!

Efter att Electra var färdig och gått ut i hagen igen så blev det lite lunch för mig innan Prinsen fick sig ett pass! Tanken var att han skulle longeras men jag kunde inte hålla mig så han fick ett kortare pass på gräsvägen. Även han var riktigt pigg och la in något bocksprång men kändes ändå fin! Alltid rolig att rida! Imorgon får han åka till Strömsholm för ett lösgörande pass! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s