Bakslag

Hejsan! Ja under gårdagen fick jag mig en käftsmäll och åkte tillbaka till samma förkylning/virus som förra veckan, så tråkigt. Så blev hemma från både skola och Mads träning vilket kändes väldigt surt. Var tvungen att lyssna på min kropp och stanna hemma vilket nog var bra, så nu tillbringas även denna dag hemma i soffan i hopp om att bli helt frisk lagom till julen!

Hästarna fick somsagt vila igår och så blir det nog även idag men jag hoppas på att iallafall kunna rida en häst under morgondagen. Idag får vi iallafall jullov vilket ska bli hur skönt som helst, lediga dagar med dubbelt så många träningsmöjligheter som under vardagen. Så fort jag blivit frisk växlar vi upp träningen och gör oss redo inför 2018! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s