Första passet

Hej!

Idag fick jag äntligen sitta upp på Guizzie igen! Som jag längtat.

För att vara riktigt ärlig så är det inte alltid jätte kul att åka ut till stallet. Det är mörkt kallt och ibland sena kvällar. Som idag då jag hoppade upp ca 20.00. Men när jag skrittar fram och snart ska få hoppa upp så inser jag precis varför jag åkte ut till stallet även denna kväll fast än att jag var trött och frös lite tidigare på kvällen. Älskar att rida!

Passet blev lite längre än jag tänkt, men jag red tills jag var nöjd så jag antar att det behövdes. Red inte hårt alls utan mycket övergångar och fokus på att hon skulle vänta på mig då hon var ganska pigg och lite ”springig”. Imorgon så ska jag bara fokusera på lösgjordhet. Mycket böjda spår och bogen in/rumpan in osv. Hoppas att det ska ge ett bra resultat tills vi ska få ha Elins ögon på oss på fredag.

Skulle ta en fin bild på min fina häst tyckte jag… kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s