Slut på vilan

Hej!

Nu är Guizzies lilla micro vintervila slut efter lite mer ön en vecka. Idag var första gången hon fick gå ett ”pass” igen.

För att vara på den säkra sidan så longerade vi idag. Jag tänkte att hon skulle vara lite busig och sprallig då hon blir väldigt pigg av att bara vila i en dag. Men hon skötte sig toppen. Inga dumheter även om vi fick se några bocksprång ;). Mesta delen av tiden så gick hon avslappnat och fint.

Imorgon får jag äntligen hoppa upp på henne igen. Längtar! Dock blir det bara ett joggingpass. Ska bli spännande att se hur hon känns. Om hon är stel och lite trutig efter längre vila eller om hon har vilat sig i form. Bucke vilar sig ju jätte bra i form så jag får hoppas att det funkade med Guizzie också ;). Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s