Kvällsträning

Idag var det dags för en kvällsträning på Strömsholm med prinsen. Idag stod ett mer ansträngande dressyrpass på schemat och han skötte det såå bra! Verkligen jättefin. Jag kunde hålla min plan med passet och fick till en bra ridning samt känsla även om Prinsen var pigg.

Började passet med att jogga fram i låg form. Tog sedan lite galopp och började jobba med tempoväxlingar samt fortsatte gårdagen jobb med att lägga fokus på att han skulle samla och sätta sig på bakbenen i hörnen, en naturlig halvhalt helt enkelt. Fick en fin känsla och fortsatte med lite förvändgalopp innan han sedan fick en skrittpaus. Efter att han hade fått pusta ut lite tog jag upp honom i formen och fortsatte med galopparbetet. Red då tempoväxlingar, förvändgalopp och något enkelt byte. I traven låg fokuset på skolorna men även tempoväxlingar. Fick till väldigt fina skolor till vänster men också några till höger, utvecklingen får verkligen framåt nu. Så kul! Imorgon blir det lite jogg innan vi på onsdag åker till Segersta för en träning! Kramiis//Greta 🙂

Bästa mamma, Prinsen och Frodo!

Annonser

En reaktion till “Kvällsträning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s