Today

Hejsan! Idag har varit en väldigt bra dag och jag har hunnit med allt som jag hade tänkt och känner mig väldigt i fas inför nästa vecka och julafton, helt sjukt att det är julafton om en vecka!

Jag började iallafall dagen i stallet (såklart) och fixade allting där. Passade även på att göra lite småfix nu när man ändå hade tid. När allt i stallet var klart så började jag fixa iordning Prinsen inför dagens ridpass. Idag bor det av till Strömsholm för ett jogging samt lösgörande pass, och oj vad bra det gick! Han var superfin och jag fick även till ridningen bra. Han var pigg men jag lyckades lägga hans energi på rätt saker och han blev superfin! La även mycket fokus på att han skulle verkligen vända i hörnen, sätta sig på bakbenen och samla sig. Inte bara springa igenom utan ta hörnen som en naturlig halvhalt! Superfin var han iallafall och vi är supertaggade inför morgondagens dressyrpass!

Sedan blev det ett kort fika på markan innan vi sedan åkte hem och Electra stod näst på tur! Hon fick gå ett lättare dressyrpass ute på gräsvägen och även hon var fin! VÄLDIGT pigg och något stark men väldigt fin. Jobbade mycket tempoväxlingar och sidförande. Fin var hon och jag är supernöjd med oss båda! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s