Sunday

Hejsan och Godmorgon! Idag fick jag faktiskt en liten sovmorgon ifrån stallet då mamma är nere och tar ut hästarna, lite skönt faktiskt! Jag ska sedan ner och göra stallet samt packa inför en tur till ridhuset med Prinsen Electra får joggas här hemma! Sedan behöver jag faktiskt åka in till stan för att fixa lite julklappar, eller rättare sagt många julklappar, hehe.

Igår var det somsagt gröntkortkurs vilket faktiskt var rätt kul och det gick fort! En nyttig kurs speciellt för de mindre hästvana personerna men även för dem som redan tävlat, man öppnade ögonen lite mer! Provet är iallafall redan skrivet och godkänt så det känns skönt att ha det gjort såhär innan jul! När vi kom hem fick Electra ett lätt lösgörande pass och hon var jättefin men också SUUUPERPIGG, lilla tanten😜 Kramiis//Greta 🙂

Annonser

En reaktion till “Sunday

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s