Grönkortkurs

Hejsan! FÖRLÅT för min frånvaro här på bloggen under veckan, jag är verkligen ledsen och ville verkligen inte dethär. Älskar ju att blogga. Men då jag legat i sägen och varit sjuk onsdag-fredag så kände jag att det varken inte fanns så mycket att skriva om samt att jag ville vila för att bli frisk. Jag har verkligen haft supertråkigt under mina sjuka dagar och ville verkligen bara rida men tyvärr funkar inte allt alltid… Nu är jag iallafall på bättringsvägen och idag står det gröntkortkurs på schemat! Något nytt för mig som jag faktiskt aldrig varit på men då jag tävlat i några år nu så borde det kanske inte vara några problem, vi får se helt enkelt! Det måste tas så nu ska det bli gjort!

Under dagarna jag varit sjuk har hästarna tyvärr fått helt ofrivillig vila vilket kändes lite surt, båda kändes ju så fina innan så kändes lite tungt att behöva bryta. Men förhoppningsvis fortsätter vi på samma spår igen! Prinsen fick iallafall longeras igår lite lätt och idag ska Electra tömköras av mamma, får se hur det går! Imorgon ska iallafall båda hästarna ridas och jag ska även in och handla julklappar, sista minuten kan man säga. Hehe. Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s