Lucia och ritt i snön

Hej!

Hela min skoldag har gått åt att sjunga i luciatåg. Vi har en så pass stor skola så vi får görs flera uppträdanden och sen har vi även sjungit på en ålderdomshem.

Den har varit en väldigt rolig dag med mycket sång. Man blev förvånande värt trött av att sjunga!

Sen åkte jag hem slocknade i någon timme hehe. Var bara så trött! Guizzie har ju fortfarande vintervila så jag red bara Bucke idag. Vi red ute i snön och båda var pigga, glada och taggade. Det kändes inte riktigt så bra som jag vet att vi kan. Bucke blev lite tung och stum i handen som han lätt blir. Speciellt nu när han inte rids så överdrivet mycket så orkar han inte riktigt bära sig själv. Men han är super glad och pigg och det värderar jag högst!

Jag har sagt det förut med säger det igen. Jag är så glad att vi har hittat ett upplägg som passar så bra för både mig och Bucke. Han verkar må så himla bra och verkligen trivas i kropp och knopp med att vara halvpensionerad! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s