Äntligen snö!!

Ja hörni, idag kom det snö och oj vad härligt det är med snö! Älskar faktiskt vintern så länge det ligger snö på backen.

Electra började eftermiddagen med att ta en tur ut på gräsvägen, i snöstormen, hehe. Men Electra var otroligt snäll och verkligen superfin! Trots att det var kolsvart och att min pannlampa var lite sisådär så var hon bara helt fokuserad, även om hon var något taggad, heh. Bättre psyke finns inte❤️ Vi dansande fram i skolor och längningar, i galoppen gick det något fortare än normalt men jag kunde inte mat än att skratta åt min (snart) 18 åriga ponny!

Efter Electras tur var det bara att göra iordning Prinsen för att åka till Strömsholm med honom. Väl där levererade han ett superpass och jag hittade en annan ridning vilket gav ett mycket bra resultat. Vi red mycket skolor i traven samt mycket enkla byten,förvändgalopp och fokus på samling i galoppen. Duktig var han! Provade även på att rida sluta u galopp vilket han fixade galant, MIN fina ponny! Han blir bara starkare och starkare och utbildningen fortsätter! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s