Fina hästisar

Ja, idag var dom duktiga,mina stjärnor! Guldstjärnan går till Electra idag som kändes superfin, så lyhörd och fin. Pigg med bra energi och fin i formen. Drömponnyn. Jag red utan stigbyglar och fokuserade mycket på min sits och inverkan, försökte inverka så mycket som möjligt med sitsen och sätet och så lite som möjligt med handen. Det gick superbra och vi fick till en riktigt fin känsla i galoppen samt fina enkla byten. Så kul att vara igång med min prinsessa igen!

Prinsen fick gå ett lättare pass med fokus på lösgörande. Även han kändes fin även om han var lite tjafsig ibland, blir lätt så när han har lite väl mycket energi och tycker det blir lite jobbigt. Dock så red jag igenom det mycket bättre idag så vi kunde fortsätta som om ingenting hänt. Han kändes iallafall superfin efter lite galopparbete. Avslutade med ett leende på läpparna och en nöjd häst! Imorgon blir det ridhuset med Prinsen och jogging hemma för Electra. Kramiis//Greta 🙂

Hästarna fick lite 2a advents fika med papparkakor, lite skeptiska var dem men det är ju tanken som räknas 😜

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s