Bilder Guizzie 9/12-17

Hej.

I fredags var det Elin träning med Guizzie. Elin hoppade upp och red först. Guizzie såg riktigt fin ut. När det var min tur kunde jag inget annat än att bara le. Hon var mjuk som smör och alla skolor, förvänd galopp och fattningar satt som ett smäck. Lyckorus!

Igår höll känslan i sig och on var jätte fin. Red igenom det vi tränade på i fredags och det kändes riktigt bra. Idag har hon fått en välförtjänt promenad i skogen. Här kommer lite bilder från igår. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s