Saturday

Hejsan! Hoppas att ni har haft en bra och mysig lördag, det har jag haft! Bara snön som fattas 🙂 Imorgon är det första advent och endast 2 veckor kvar till julafton, helt sjukt. Idag har jag iallafall hunnit med ganska mycket även om dagen bara varit mysig och rolig!

Började dagen med utsläpp och sedan fixa hela stallet. Skönt att ha ”skitjobbet” gjort så tidigt som möjligt. Sedan blev det frukost unna jag tog tag i dagens jobbigaste syssla, att klippa Prinsen! Det tog ett tag kan jag säga närmare 2 timmar,puh! Det tog lite längre tid än vanligt då maskinen la av en gång och Prinsen var lite lurvigare än vanligt, haha. Resultatet blev iallafall bra och nu är det gjort, känns väldigt skönt. Efter det fick Prinsen bara busa av sig med lite longering i endast grimma. Han hoppade över en liten bock och hade som vanligt öronen spetsade framåt, skrittade sedan av helt lös och följde efter mig som en hund medan jag mockade ridbanan. Lilla älsklingen❤️

Efter att jag ätit lunch var det Electra som stod näst på tur. För henne väntade det ett joggingpass med första galoppen på 3 veckor, och det kändes riktigt härligt kan jag säga. En ponny med en så bra ridkänsla är svårt att hitta! Jag jobbade fortfarande väldigt simpelt med fokus på övergångar och lösgöra sidorna men hon kändes väldigt fin och mycket bättre än under de andra passen i veckan! Så kul! Imorgon fortsätter vi med jobb i alla gångarter och lägger på lite fler krav. Kramiis//Greta 🙂

Prinsen under fredagens pass i ridhuset!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s