Piggelin x2

Ja, detta väder och lite vila sätter allt fart i benen på mina hästar! Kul men riktigt svårt ibland även om det verkligen är ett lyxproblem. Så roligt med så arbetsvilliga ponnyer även om det blir lite svårt att kontrollera all energi i vissa sammanhang, hehe. Men jag lär mig mer efter varje pass som går och hästarna känns ändå riktigt fina!

Igår fick Prinsen en vilodag även om tanken var att rida lugnt, dock bjöd inte riktigt underlaget till så det blev bättre med lite vila än att traggla på där. Passade ändå in bra då han var så duktig under tisdagens pass. Electra däremot fick fortsätta sin igångsättning med ett till lugnt pass i endast skritt och trav! Jag red mycket övergångar och passet bestod mest av skritt. Lösgjorde sidorna och jobbade på att hon skulle ha vänsterbogen på plats och trampa jämt med båda bakbenen. Hon var riktigt duktig så förtjänade därför en vilodag idag! Vi tar det lugnt framåt nu, hållbart tänk! Imorgon fortsätter vi i skritt samt trav och sedan i helgen tänker jag att vi tar första galoppen. Längtar!

Prinsen fick sig iallafall ett joggingpass idag i alla gångarter då underlaget var bättre. Han var otroligt pigg och mycket snurrade i huvudet på honom men han kändes ändå fin! Speciellt i formen och trots att han var så på tårna tog han mina halvhalter och kändes väldigt lösgjord. Så allt i allo är jag väldigt glad över dagens pass och imorgon åker vi till ridhuset igen! Kramiis//Greta 🙂

Saknar dessa lite varmare dagar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s