Buuucke!!

Bucke The one and only!

Som jag älskar min ponny. Jag kommer aldrig få sitta på en häst som kan leverera en sådan bra känsla som han kan. Idag tog vi första riktiga dressyrpasset med lite svårare rörelser på ca två månader. Och vem skulle inte leverera 110% om inte Bucke!

Han är så pigg och fin just nu. Vi båda njuter av varje sekund som vi får jobba tillsammans. Idag lekte vi igenom en massa enkla byten, galoppslutor och piruett arbete. Han känns till och med bättre nu än han någonsin har gjort. Den här hästen kan verkligen konsten att vila sig i form ;).

Det känns så bra att vi har hittat ett upplägg som passar Bucke till 100% nu i hans pensions dagar. Han rids ca 3-4 dagar i veckan. Varieras mellan uteritter, bus, promenader, dressyr, bommar och så småningom lite mer tömkörning. Han verkar stortrivas vilket värmer i mamma hjärtat. Blir så glad när jag tänker på allt fantastiskt kul vi har fått uppleva och allt kul vi kommer att ha. Tänkt vilken resa vi har gjort. Jag och min lilla ponny. Han har lärt mig allt jag kan och jag är evigt taksam❤️

Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s