vi jobbar på

Hej!
Idag är det onsdag och mer än hälften av skolveckan har gått. Det känns väldigt bra då jag känner mig väldigt trött. Känns lite som att jag går och halvsover hela dagarna och inte tar in någonting. Helg känns som att det skulle sitta väldigt bra just nu.

Guizzie har tränat på i veckan. Det har gått helt okej. Inga wow pass men inte heller några dåliga pass. På fredag ska vi dock få träna för Elin igen vilket känns bra. Hon behöver komma och styra upp oss. Vi ska även sko Guizzie för första gången imorgon. Spännande men jag tror hon kommer vara super snäll. Hon är en väldigt snäll häst i all hantering trots att hon har bra med energi i ridningen. Perfekt kombo!

img_8656Ha en fortsatt bra onsdag och en bra torsdag så hörs vi imorgon! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s