SuperPrinsen

Hejsan! Idag var det äntligen dags för två saker jag längtat länge efter, att hoppa upp och rida en stund på Electra igen samt att jag och Prinsen red första riktiga dressyrpasset efter hans vintervila! Båda var superduktiga men den stora guldstjärna går helt klart till Prinsen idag. Electra gick endast väldigt enkelt och reds enbart i skritt samt trav, jobbade lite övergångar men red mest i en låg form och försökte lösgöra sidorna. Duktig var hon iallafall!

Efter Electras pass så var det bara att slänga ut Prinsen på gången och göra iordning honom för att sedan styra bilen mot Strömsholm för ett pass i ridhuset. Han var väldigt pigg till en början men kändes ändå fin och hade ett bra påskjut ifrån sina bakben, han börjar stärka sig mer nu och orkar därför bära sig själv mer. Utvecklingen fortsätter! Vi jobbade först mycket med basic övningar och tempoväxlingar. Fortsatte på det spåret genom hela passet men i slutet la jag även in lite öppnor samt krävde mer av honom i galoppen. Han var något stark i handen emellanåt men annars behöll han en fin form samt reagerade bra på mina hjälper. Fick till några riktigt fina stunder i alla gångarter och det kändes bara så härligt att äntligen få träna på ordentligt igen. Älskar att träna och älskar min ponny!! Imorgon blir det lite lättare jobb för Prinsen medan jag försiktigt ökar på Electras jobb! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s