Skrittjobb och igångsättning

Hejsan! Måndag och ny vecka och vi är taggade inför den andra veckan i december. Idag har dagen varit väldigt rolig och det har verkligen varit en bra start på en förhoppningsvis bra vecka! Idag var det äntligen dags att börja smygstarta Electras igångsättning, igen kan nog vara gladare än jag för att äntligen få rida henne igen, dock blev det bara longering idag! Electra var otroligt glad och bjöd på några glädjeskutt samt att benen pinnade på riktigt snabbt! Lilla sötisen❤️

Innan det var dags att longera Electra så red jag ett 40 minuters skrittpass på Prinsen. Riktigt nyttigt att faktiskt lägga in sånna pass då jag verkligen kan fokusera på skritten och försöka få till en bättre kvalité i den samt att befästa övergångarna mellan ökad/samlad skritt samt jobba vidare med skrittpiruetterna. Han kändes iallafall superfin och jag kände att vi verkligen fick ut något av dagens pass och att jag fick till känslan i skritten mycket bättre. Skritt är svårare och nyttigare än vad man tror!

Imorgon ska Prinsen få åka till Strömsholm och gå ett pass där men innan det ska jag ÄNTLIGEN få hoppa upp på Electra igen! Ett väldigt lätt joggingpass väntar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s