SIHS 2017

Hejsan! Nu sitter vi i bilen påväg hem från Stockholm och oj vilken bra helg det har varit! Nu är jag fullproppad med inspiration inför kommande vinterträning och 2018. Vi har kollat på all dressyr under dessa två dagar, 3 kür klasser och 1 vanlig klass! Så nu har jag fått höra massor av bra kürmusik och sett riktigt kreativa och smarta vägar, riktigt bra för min framtida kür!

Lite shopping har vi även hunnit med, jag köpte mest saker till mig själv denna gång! Hästarna har så det räcker och blir över (även om de såklart önskar sig fler schabrak i julklapp). Så inköpen blev ridstrumpor (tråkigt men behövligt), en ny jacka samt väst från spooks och sedan ett par riktigt glittriga boots att ha på tävlingar, riktigt fina. Så nu är hästarna redo för att glänsa om hovarna på kommande tävlingar, och jag har riktigt sköna och snygga kläder!

Nu när vi kommer hem ska stallet göras samt att Prinsen ska ridas, Electra ska också bli ompysslad och får eventuellt gå en promenad! Imorgon ska hennes lite lugna igångsättning börja! Vi mjukstarta imorgon med promenad och longering och får se hur vi lägger upp det på tisdag sen! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s