Bus Bucke

Hej!

Denna söndag har gått i hästens tecken. Jag började dagen i Guizzies stall med morgonfodring och utsläpp samt gjorde i ordning allt åt 14 hästar. Sedan bar det av mot Bucke för att sedan efter lunch åka tillbaka till Guizzie för Elin träning. Som gick super bra!

Jag har tänkt ett tag att jag ska tömköra Bucke. Jag är inte så bra på det och tycker att jag nu har en super bra chans att öva. Bucke är ju halvpensionär och mår bara bra av att motioneras utan ryttare. Bucke var dock inte så hjälpsam när jag sa att jag ville öva. Han brallade på rejält och var mer i luften än på marken. Han visade även hur bra han är på att byta galopp ;).

Mitt busfrö till ponny. Så kul att han tycker att livet leker!

Mycket power fick han i alla fall. Nu är det bara att träna vidare på tömkörningen då jag tror att det kan bli ett riktigt bra motions sätt för att variera det hela för honom. Han måste bara hålla sig på mattan. På min instagram @hannalundinn finns det ett litet filmklipp från idag. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s