Piggelin

Hejsan! Idag var Prinsen riktigt pigg på passet men också jättefin. Kul! Var dock ett ganska basic pass på bettlöst med jobb i ca 25 minuter. Då han var så pigg red jag ganska mycket övergångar och mycket sidförande på volten.

Han kändes 100 ggr bättre än igår och var mycket mer genomsläpplig i sidorna och vi jobbade mer tillsammans istället för att det blev en dragkramp. Så jag är väldigt böjd med dagens pass och imorgon blir det första passet på bett efter att tandläkaren har var här.

Imorgon är det äntligen fredag och sista skoldagen innan jag hela helgen befinner mig på SIHS, så kul! Älskar alla stora och internationella hästtävlingar, höjdpunkterna på året! Dressyr och ridning på allra högsta nivå och massa rolig shopping, hehe. Ska iallafall bli superkul och efter helgen kommer jag hem fullproppad med inspiration för att starta igång vinterträningen på riktigt! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s