Bästa passet någonsin

Hej!

Idag stod ännu ett dressyrpass på Guizzies schema. Vi fortsatte där vi slutade igår men jag la in många många tempoväxlingar. Red även lite skänkelvikningar och förvänd galopp. I början stötte vi på lite problem. Ganska ojämt flyt i skänkelvikningarna till vänster, rumpan kom före och efter och halsen blev för böjd och för rak. Men till slut fick vi till det och då fick vi till det bättre än någonsin. Vissa stunder idag hade jag en så himla bra känsla! Kändes som vi svävade fram.

I galoppen red jag på längs med långsidorna och samlade ihop henne på mittvolten. Minskade volten och lekte med tempo och stamling. Red mot piruett galopp några steg, red fram några steg, tog tillbaka och red fram för att fortsätta längs med långsidan. Alla galoppfattningar satt även superbra idag!

Imorgon blir det ett snabbt joggingpass för prinsessan sen vilodag på lördag då vi åker till friends arena och kollar på dressyren! Kram Hanna

Idag fick Guizzie ett nytt täcke. 300g med hals😍 super fint och satt som ett smäck på henne.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s