Studiedag=stalldag

Hej!

Idag hade vi studiedag vilket betyder att hela dagen spenderades i stallet! Jag spenderade även min natt hos Greta, så efterlängtat att få vara med henne då det var ett tag sedan. Vi har alltid så kul ihop❤️

Sen bar det av mot Buckes stall där jag red honom en sväng. Han har plötsligt fått så himla mycket energi! Så han är mer i luften än på marken när vi rider ut. Himla kul, men det är ofta jag hänger om halsen på honom. Lilla busponnyn.

Guizzie fick idag gå ett lite hårdare pass efter att hon inte gick så bra igår på joggen. Hon hade då vilat en dag och tyckte att det roligaste som finns är att se hur fort man kan springa. Så då var det inte så mycket som funkade. Dagens pass började lite på samma spår, men efter att mamma hjälpt oss på rätt spår så blev hon riktigt fin. Vi fokuserade mest på formen och ställningen och fick till det ganska bra. Alla galoppfattningar idag var dock något utöver det vanliga. Tror aldrig jag gjort så bra fattningar! Och alla blev så bra idag. Min lilla stjärna. Förvända galoppen var också bra idag så vi är super nöjda över dagens pass. Imorgon är set dressyr på schemat igen men med fokus på tempoväxlingar. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s