Studiedag

Hejsan! Idag hade vi somsagt en till ledig dag från skolan då det var studiedag! Så igår sov Hanna här efter att vi varit hos båda hennes hästar, vi hade en supermysig kväll med lite film och det stora hoppet innan vi somnade! Idag så har förmiddagen bestått av tävlingsplanerande, stallet och ett kravlöst joggingpass på Prinsen! Det är verkligen så kul att tävlingsplanera då man blir så motiverad till att träna och kämpa mot sina mål. Så nu är lite tävlingar planerade och jag är så taggad till nationell debut!

Prinsen gick sitt första pass för denna vecka då han blev vaccinerad i måndags och fick då en vilodag igår, vi var även ”tvungna” att rida på bettlöst så vi hade inte de bästa förutsättningarna för dagens pass. Efter två dagars vila+vaccination var han rätt stel i sidorna och sedan blir allt lite svårare att lösa med bettlöst. Annars så tycker jag att det kändes bra utifrån förutsättningarna i skritt+trav men lite sämre i galoppen. Jag red inte så bra och han blev lite stark och på. Men allt i allo så gick det helt okej och jag har full förståelse för hur passet faktiskt blev, imorgon tar vi nya tag! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s