Elin träning

Idag var det dags för träning igen! Söndagen blev så klart mycket bättre efter en toppen träning!

Elin började med att rida och det såg superfint ut! Hon tyckte att Guizzie kändes mycket bättre sen sist, vilket är kul då även jag tycker hon känns bättre. Hon ville inte hoppa av när det var min tur att rida ;).

Fokuset låg på tempoväxlingar och övergångar där vi skulle behålla en stadig form samt ställningen. Det gick super bra och Guizzie lyssnade väldigt bra på min sits. Jag måste lära mig rida lite mindre med handen och mer med sits och skänkel. Något jag verkligen ska träna på. Först sitsen sen skänkeln och sist handen.

På min instagram @hannalundinn finns även en liten video från idag. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s