Dagens pass i ridhuset

Ja, Prinsen var en fröjd att rida idag i ridhuset, mycket lösgörande och han var superfin samt lugn i både kropp och knopp! Det var mycket igång i stallet bredvid men Prinsen hade 100% fokus vilket jag vart otroligt förvånad och stolt över, haha. Tyckte även att jag fick till en bra ridning och kunde fokusera på min sits och inverkan samt att jag kunde ställa fler krav på Prinsen idag.

Idag tog han verkligen för sig och vågade länga ut i steget och tog ett ordentligt stöd på bettet. Jobbade mycket tempoväxlingar i galoppen och tänjde lite mer på gränserna, krävde mer samling och mer längning. Han var otroligt följsam så efter en stunds jobb med tempoväxlingarna fick jag till fina och jämna övergångar mellan steglängderna! Jobbade även vidare med skrittpiruetterna samt att jag la in lite förvänd galopp och enkla byten. I traven jobbade vi mest på med att kunna reglera formen men samtidigt hålla ett bra stöd på bettet! Så summan av kardemumman är att jag är supernöjd över dagens pass och Prinsen känns starkare än någonsin!

Imorgon blir det vaccination för båda ponnysarna och eventuellt tandläkaren för Prinsen, så detta gör att de får några lugna dagar till! Electra ska sättas igång om ca 1,5 vecka! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s