#queenelectra

Ja, vad har jag gjort för att förtjäna denna Prinsessa? Helt fantastisk är hon! Så himla glad för det vi hittills fått uppleva tillsammans, så tacksam över att jag får rida henne varje dag och få ta del av hennes kunskap! Så glad över att ha så snälla, glada och arbetsvilliga ponnyer i mitt stall, de lär mig nya saker varje dag!

Så glad och stolt över vad jag och Electra redan hunnit med, kanske inte så mycket för världen men otroligt betydelsefullt för mig! Utav 11 starter har vi 7 placeringar varav 6 vinster och 1 andra plats! Av de 4 La:1or vi ridit har vi 3 vinster på 66,69 och 71%❤️ Av den enda La:P1an vi ridit tog vi ett nationellt kval och av de 6 Lb:1orna vi ridit har vi vunnit 4 stycken och kommit 2 i en! Och sedan av de 3 lagtävlingarna vi deltagit i har vi vunnit individuellt och med laget i 2 av dem! Så himla glad för alla ärevarv jag fått dela med Electra och för allt hon lärt mig!

Nu väntar vintervila och sedan startar vi igång 2018! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s