Taggad Guizzie

Idag red vi med bommar igen. Jag hade en travbom serie och en långsida med två galoppbommar. Mellan galoppbommarna varierade jag antalet galoppssprång. Det var dock ganska svårt då Guizzie blev väldigt taggad och helst ville springa fort hela tiden haha.

För att inte har ridit så många gånger i sitt liv med bommar så tycker jag att Guizzie är väldigt duktig. Sen blir det ju fel några gånger men det är mitt fel också för jag är inte så rutinerad på bommar ;). Som tur är så gör vi det bara för att det är kul, vilket vi båda tycker att det är.

Ledsen att bilderna har så dålig kvalité men de är tagna ur en film. För övrigt så tyckte jag att Guizzie kändes väldigt bra idag. Vi kanske är ett hoppekipage egentligen? Det går ju i alla fall väldigt bra när vi ”hoppar”, enligt oss i alla fall ;). Imorgon ska vi fortsätta på detta tema men med lite upphöjda bommar för första gången. Spännande! På lördag sen så blir det bara en skritt tur. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s