Onsdag

Hejsan! Nu är jobbigaste dagen (skolmässigt) avklarad vilket känns superskönt! Imorgon blir sista skoldagen för mig då alla i min årskurs är lediga på fredag, vilket passar perfekt då Prinsen ska få sin första ridtur på lite mer än 2 veckor då! Perfekt att hinna rida medan det fortfarande är ljust!

Idag har jag annars haft en väldigt bra dag, åkte till skolan och blev sedan upphämtad av mamma för att åka in till Strömsholm. Vi fikade först lite på markan vilket var väldigt gott (haha) och tig sedan en titt på sadelmakeriet, en av mina absoluta favoritbutiker! Så fina saker och jättetrevlig personal 🙂 Där provade vi några stövelstorlekar och kollade runt lite, snart jul! Längtar!

Jag undrar dock vad ni föredrar i stövelväg, De Niro eller Cavallo? Jag är supernöjd med mina Cavallo och tycker de är hur sköna och snygga som helst men tänkte att det kanske vore kul att testa någonting nytt! Lämna gärna kommentar av era erfarenheter eller skriv till mig på instagram @gcdressage eller @hgdressyr! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

En reaktion till “Onsdag

  1. Jag ÄLSKAR mina De Niro, haft de i 2,5 år och de är fortfarande lika fina och fräscha, dragkedjan funkar fint och jag har de vanliga svarta men med bra puts ser de ut som de borstade! 😄

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s