Lek och bus

Nu i några veckor så har vi tränat på ganska bra. Vi har lär tjäna varandra väldigt mycket även om vi har en lång bit kvar. Så nu i några dagar tänkte jag bara rida kravlöst och med stor variation. Endast uteritter och bommar till och med söndag. För på söndag så är det faktiskt träning för Elin igen.

I december är tanken att vi ska på en programridning. Efter det ska Guizzie få minst en veckas vintervila. Hon är ju trots allt en unghäst och hennes kropp behöver bearbeta det hon har lärt sig samt ta det lugnt ett tag. Så fram tills dess ska vi variera träningen mycket. Sen efter det tränar vi på ordentligt i några veckor. Det ska bli så kul! Kram Hanna
img_8571-1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s