Lugnare och mörkare dagar

Just nu vilar ju båda hästarna men snart är det dags för Prinsen att få börja jobba igen! Detta gör dock att det blir mycket lugnare dagar för mig, utan att rida 2 hästar varje dag går det fort att vara i stallet, är där i ca 40min- 1 h. På den tiden gör jag stallet åt båda, har intaget+fordringen samt fixar hovar+ben på båda hästarna. Skulle helst vilja promenera båda också men blir så svårt när det är mörkt redan vid 16, kan ju såklart promenera på banan men känns lite tråkigt för hästarna och de har såpass mycket utevistelse att de klarar sig ändå! Blir promenader på helger samt fredagar då jag är hemma redan vid 14!

Är rätt skönt med en liten paus ifrån ridningen men jag är väääldigt rastlös på eftermiddagarna haha, får glädja mig med att mina kortare fyspass förbättrar min ridning den också, så taggad inför vinterträning och 2018 nu!! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s