Bildbrist

Anledningen till att jag inte kan lägga upp så mycket nys bilder är för att min mobil dör så fort den kommer ut i kylan…

Jag måste verkligen införskaffa en ny mobil. Men det är ju så mycket annat som står högre upp på listan med saker jag behöver/vill köpa. Men nu har snart alla funktioner som en mobil ska ha slutat fungera. Min väckarklocka har till och med dött haha. Tyvärr så har jag ju ingen som kan ta bilder med kameran varje dag heller så tills jag har införskaffat mig en ny mobil så får ni leva med gamla bilder. Vilken tur att jag har en hel del fina! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s