Ledighet

Hejsan! Ja, idag har vi faktiskt studiedag på vår skola så idag blev det en ledig dag, förlängd helg med andra ord😜 Väldigt skönt även om jag ska in till skolan mellan 16.30-19.30 och jobba på öppet hus, men det blir nog kul!

Allt i stallet är redan klart samt att Prinsen har fått gott en promenad på ca 45 minuter, supermysigt i det fina vädret! Han var mer vild än tam första hälften av promenaden men efter ett tag lugnade han ner sig och skrittade på som vanligt, tur att han är snäll iallafall 🙂 Han fick även bli ryktad och gosar med, precis som det ska vara. Electra får börja sin vila idag och bara njuta ute i hagen, i solen och i snön! Inatt kom faktiskt den första riktiga snön, hur mysigt som helst. Älskar vintern när det faktiskt ligger snö på backen! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s