Superhelg & Superpass

Hejsan!! Jag verkligen bara ÄLSKAR helgen och ledigheten, så skönt även om skolan är rolig den också, men inte riktigt lika.. 🙂 Jag har iallafall haft en supermysig och rolig helg även om alla tävlar är riktigt saknade, men snart så! Riktigt taggad inför 2018!!!

Prinsen har som ”vanligt” vilat i helgen men gick en kortare promenad igår, annars har han bara fått äta massa morötter och myst ute i hagen! Electra däremot fick gå en lång ganska kravlös uteritt igår tillsammans med Cissi och Sharon, mysigt men riktigt kallt.. Idag fick hon dock gå TT sista dressyrpass innan hennes vintervila som börjar imorgon, känns så tråkigt! Hon är ju så rolig och rida, men efter vilan är vi redo för att kickstarta igång vinterträningen inför nästa års utmaningar! Prinsens vintervila är snart avslutad och han ska sättas igång igen på torsdag/fredag, så tråkigt nog blir det ca 4 dagar utan ridning för min del, men ska passa på och träna min egna kropp och försöka njuta av att faktiskt vara ledig för några dagar, lär dock bli svårt då jag redan saknar att rida, hehe.

Electra var iallafall riktigt fin idag, men också riktigt pigg, till en början iallafall! Men hon kändes väldigt fin så det var svårt att avsluta passet, men vi avslutade med det hon gillar mest, att galoppera på halvlånga tyglar och bara få sträcka ut! Vi jobbade mycket ökning-samling i galoppen samt enkla byten, i traven kände vi på lite skolor och böjning, vi fick ett fint flyt genom skolorna och fick till några riktigt fina öppnor. Bästa Electra! Men jag måste verkligen bli bättre på att släppa skänkeln i emellanåt, istället för att sitta och ”halvklämma” hela tiden använda den mer effektivt när det behövs och sedan släppa. Jag får en bättre effekt då samt att hela intrycket blir snyggare och prydligare, så det ska det övas på nu, på båda ponnysarna!

Ska även med hjälp av träning stärka min bålstabilitet för att förbättra min sist, det behövs verkligen och kan faktiskt känna skillnad på de få träningspass jag redan har lagt in i veckorna nu, blev riktigt inspirerad bär jag var Skästa så nu ska det bli ordning på träningen! Så ni hör ju, jag är riktigt taggad på framtiden och 2018, låt de sista månaderna gå fort 🙂 Kramiis//Greta 🙂

De vackraste ponnysarna i hela världen, så glad att de är ”mina”❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s