Lazy sunday

Idag tog jag min första sovmorgon på flera månader. Jag Sov till 10.30!! Det var inte igår hehe. Jag gillar dock inte riktigt att dova så länge då man blir trög resten av dagen. Så det har inte direkt varit någon effektiv dag.

Vid 14.30 så var jag ute hos Guizzie och red ett pass på henne. Vi fortsätter jobba med lösgjordhet och styrka. Idag fokuserade vi på travarbete och lite öppnor och slutor längs spåret. I början så grejade jag alldeles för mycket så det blev vingligt. Men mot slutet så stöttade jag henne mer rätt och det blev mycket bättre.

Imorgon slutar jag redan vid 11 då halva klassen har nationella prov i svenska, men jag har nästa vecka. Så jag hinner ut i stallet medan det är ljust! Tyvärr så måste jag broddar Guizzie innan vi kan rida ut ordentligt och jag är inte så bra på det hehe. Men hon ska skos om snart, då får hon på sig vinterskor och broddar. Även Bucke ska ridas imorgon. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s