Finally FRIYAY

Hejsan! Förlåt så mycket för dålig uppdatering senaste dagarna men hade ett ganska viktigt kemi prov idag så bloggen var inte första prio, men nu är det skrivet och det känns superskönt, tycker ändå att det gick bra och kan bara hoppas på ett bra resultat! Fingers crossed!

Electra har även levererat bra pass de senaste dagarna och jag börjar hitta en bättre ridning! Så efter helgen är det faktiskt dags för henne att gå på vintervila, tråkigt att inte rida min fina Prinsessa på ca 2 veckor men den blir välförtjänt! Tänk vilken säsong vi ändå haft tillsammans, placerade i alla starter förutom 4 st och av alla placeringar då har vi vunnit alla förutom en då vi kom tvåa! Så tacksam för allt jag får uppleva med fina Electra! Så även idag var hon superduktig även om jag inte red så bra till en början, känns som om jag är i en liten svacka men börjar komma ur den! Men skärpte till mig efter en stund och jag och Electra började sammarbeta som ett par igen, då blev hon superfin och det kändes riktigt bra! Så kul när man känner att det stämmer och att vi arbetar tillsammans som ett team! Älskade tjejen! Imorgon är tanken att hon får ridas ut någonstans och sedan gå ett dressyrpass i ridhuset på söndag, sedan väntar vintervila! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s