Långa dagar

Ja hela den här veckan så börjar jag klockan 07.00 på Strömsholm. Sen slutar jag klockan 16.00.

Jag var hos Bucke till 18.00 och skrittjobbade honom då det var så hårt i marken. Det har nämligen kommit snö! Han skötte sig super som vanligt. Mjuk som smör och det går att leka med alla rörelser hur lätt som helst.

En gammal bild på min trogna vän.

Även Guizzie reds idag. Vilket betyder att dagen blev ganska lång. Så jag är ganska trött nu hehe. Hon gick i alla fall väldigt bra hon också. Vi börjar verkligen få till en bra känsla i vänstervarvet. I höger så måste jag sitta över lite mer och verkligen vara noga med mitt ytter sittben så att jag inte tappar utter bak. Men vi har kommit en långt bit på vägen.

Imorgon tänkte jag att vi skulle rida lite bommar och Bucke får gå ut i skogen. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s