Piggelin

Ja, om Prinsen kommer vara pigg när han ska sättas igång behöver jag inte ens fundera på, han är som en exploderande bomb redan nu och det har gått 4 dagar av vintervilan… Tur att han är snäll även om han är lite pigg! Idag var vi ute på en promenad som vanligtvis brukar ta ca 40 minuter men vi gick den på 30, hehe! Efter några hopp och skutt (varav ett på mina tår😅) så var vi hemma igen någorlunda lugna och nöjda. Trots att våra promenader blir lite mer spännande än vad som behövs är jag så glad över att ändå ha en så snäll och glad ponny som Prinsen, värmer i hjärtat!

Electra däremot fick jobba lite dressyr på åkern idag, halva passet med mig och halva passet med Ebba. Hon bjöd faktiskt på en riktigt fin känsla även idag och det känns som om vi är påväg åt rätt håll nu! Jobbade mycket galopp med tempoväxlingar och red på framåt med längre steg i traven, fin var hon! Så när jag kände mig klar fick hon en liten skrittpaus innan Ebba hoppade upp! Hon red Electra riktigt bra och hon såg fin ut! Kul att se henne ifrån marken då det inte händer så ofta, hon är så fin lilla Electra. Ebba gav även Electra riktigt fina kommentarer, nästan exat samma som jag upplever Electra. ”En otrolig ridbarhet och en riktig gummiboll”. Electra i ett nötskal! Så med facit i hand så har denna helg varit riktigt rolig och mysig även om jag lääängtar efter att rida min lilla Prins och tävla med mina favvoponnys, men snart så!! Kramiis//Greta 🙂

Ebba och Electra!!

Coola Electra❤️❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s