Härliga helg

Hejsan! Nu börjar även denna lördag lida mot sitt slut men det är en hel dag kvar på helgen som tur är! Jag har iallafall haft en superskön helg hittills även om vädret idag var riktigt ruskigt! Kallt med regn och blåst, usch! Längtar till våren när allt bara blir varmare och ljusare, härligt värre!

Idag fick iallafall Electra gå ett joggingpass medan Prinsen fick skippa promenaden idag, var så himla tråkigt väder att han nog hellre stod inne och mumsade på sitt hö! Han gick trots allt en promenad på ca 50 minuter igår. Electra gick iallafall ett joggingpass och kändes riktigt fin! Mycket bättre än de tidigare dagarna under denna vecka även om hon var lite spänd samt pigg även idag, dock fick jag bättre kontroll på det hela och hon kändes superfin! Under kommande vecka är tanken att hon ska få några hårdare dressyrpass och öva lite rörelser! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s