Soon friyay

Ja hörni, hur härligt med fredag imorgon? Hur skönt, älska helg! Nu är det endast ett kort dag i skolan kvar med endast3 (!!!) lektioner innan jag tar helg och ledighet i 2 dagar!

Idag var det dock torsdag och en längre dag i skolan är avklarad, ett prov är tillbaka lämnat och ett nytt är skrivet. Som det brukar vara! Sedan var det hem och ner till stallet. Prinsen fortsätter somsagt sin vila och fick endast spola benen samt mysa lite idag, imorgon samt under helgen är tanken att han ska få komma ut på några promenader, mysigt! Electra fick dock även idag ett dressyrpass efter gårdagens vila, dock blir det inte så jättehårt jobb då den mesta tiden av passet går åt till att få henne lite lugnare och fokuserad, mycket av hennes fokus läggs på annat utanför ridbanan istället för på mig! Även om hon känns fin emellanåt så försöker jag hitta fler och fler knappar för att ligga steget före henne i sådana situationer! Men vi lär oss och försöker känna varandra bättre och bättre för var dag som går! Var riktigt fin i galoppen idag när allt föll på plats, hon är superrolig att rida oavsett vad. Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s