November

Hejsan! Det var länge sedan jag skrev ett sådant inlägg jag tänkte skriva nu men då November månad kommer vara lite schemabrytande så tänkte jag att ni skulle få ta del av min planering!

Månaden började med ett kort mikrovila för Electra medan Prinsen red ett sista träningspass för Mads innan vi åkte hemåt igen! Sedan vilade han i någon dag och hade endast lätta och kravlösa pass höstlovet ut! Electra reds även hon hyfsat lätt men fick lite mer att bita i någon dag på lovet. Nu när vardagen är kommen så joggade båda hästarna i måndags, igår fick Prinsen ett joggingpass och Electra ett lättare dressyrpass invävt med lite markarbete. Medan båda får en vila idag, och Prinsens vila kommer fortsätta ända fram till 24/11. Så hans vintervila börjar nu och fortsätter 2,5 vecka framåt! Electra går även på vinter vila om ca 1,5-2 veckor. Så Prinsen ska endast promeneras några dagar i veckan och få massa med mys men annars blir det endast vila utan ansträngning. Vilan är han helt värld då han utvecklats väldigt mycket på senaste tiden samt presterat bra på tävlingar under hösten/sommaren! Även Electra har såklart också varit duktig men hennes vila får vänta lite till 🙂 Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s