Återpublicering 23/1-17

Ridsporten är en sport som är väldigt spridd,många olika grenar med olika syften. Många olika nivåer att vara på och många olika sätt att nå sitt mål.

För dem som kommer utifrån,som inte är insatta i sporten från början vet inte hur svårt det är men det vet vi. Vi hästmänniskor! Och oss ryttare emellan så vet vi hur mycket blod,svett och tårar som behövs och hur mycket fighter det måste finnas i en människa för att orka med. Alla har dåliga dagar och så är det, punkt. Alla ver hur svårt det är att hålla motivationen på 100% topp när svackorna kommer så varför trycka ner andra för det? Ni som trycker ner folk för att dem ”rider dåligt”tänk efter en extra gång. Alla har svackor och så även du.

Alla förtjänar kärlek och fina lovord,hur ska vi annars få ridsporten att växa? Om dem som kämpar inte får kämpa,om den som vill inte får utan att få skit över sig. Låt alla få kämpa och låt alla få en möjlighet att ha det kul när dem rider. För vi ska lyfta sporten, vi ska bli större än fotbollen. Större på kärlek! 

Oavsett vilken häst man har, gammal,ung,erfaren,orutinerad eller oavsett vilka märken man har på kavajen eller vilken klubb man tävlar för så ska alla få ha en chans att glänsa,på sitt sätt ska alla få visa vad dem kan.                  Även om hästen har gått Grand Prix kan det vara lika svårt att starta LC som om en otävlad häst skulle gjort det. Så oavsett vilken nivå du är på eller vilken häst du har fortsätt kämpa!

Låt våra sociala medier strömma över att kärlek,kärlek till ridsporten och till varandra. Om någon lägger upp en bild på en ökadtrav gör en tjänst och skriv något fint. Vi ska bli störst i Sverige på kärlek.Vi i ridsporten! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

En reaktion till “Återpublicering 23/1-17

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s