Bästa Bucke

Idag red jag ut på Bucke i solnedgången. Han var så duktig och tvekade knappt alls att gå ut idag. Kändes så bra.

Jag skrittjobbade och travade honom lite på ett gräsplätt och han var mjuk som smör. Det är helt otroligt. Han är 24 år och det var över två veckor sedan som jag red ordentlig dressyr på honom. Jag har nästan bara skrittat ut och busridit det senaste. Han är verkligen helt otrolig.

Även Guizzie har gått idag och det gjorde hon med bravur. De två senaste passen är det något som har trillat ner hos mig. Jag har verkligen börjar hitta en del knappar och fått till min ridning mycket bättre. Idag låg fokuset på galoppfattningar då de inte alltid funkar bär jag vill. Men idag fick jag verkligen igenom det och alla galoppfattningar blev precis på pricken där jag ville ha dem.

Det svåraste är att hålla koll på hennes vänster sida. Den villa gärna sticka ut åt alla möjliga håll och böja och bända både för mycket och för lite. Så har man bara koll på den så går det mycket lättare. När jag får till det är hon helt fantastisk!

Min fina ”lilla” häst!

Idag har jag även tagit första öronbilden på henne. Dock väldigt suddig då hon fortfarande var väldigt pigg trots att vi ridit klart ;). Kramiis Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s