2 år med massor av glädje och lite tårar

Idag är det exat 2 år sen jag och mamma rullade hemåt ifrån Danmark med min första egna d-ponny i transporten! Lyckligast i världen var jag över att få stå som ägare på en sådan guldklimp och jag är det fortfarande! Även om förra året blev lite pannkaka så är det ingenting jag ångrar, vi behövde den tiden för att lära känna varandra och den är så värd det! Så tacksam över den stöttning jag fick av alla runt omkring mig, inte minst mina föräldrar samt Michan! Han var och är värd att vänta ut och jag är evigt tacksam över allt han lärt mig, och över det jag fått lära honom! Tillsammans lär vi oss av våra motgångar och blir ett starkare team!

Bild från ankomsten i nya boxen hemma hos oss, klockan 22.00 den 7/11 2015! Den dagen satte en grund för den ryttare jag är idag och för det team vi har blivit, jag och Prinsen! Även om det har varit enormt mycket med blod,svett och tårar på vägen så har vi haft dubbelt så mycket glädje och lycka tillsammans! Även om resan har varit, är och kommer bli lång och krokig så har vi redan fått upplevt så mycket tillsammans. Saker som bara funnits i mina drömmar tidigare och aldrig trodde jag att dessa drömmar skulle uppfyllas,och allt har jag Prinsen att tacka för! Efter 2 år tillsammans är vi nu medlemmar i Svenska landslagets utvecklingstrupp, startat La:P1 samt kvalat nationellt, startat en FEI, tagit DM-brons samt att vi börjat träna för Mads! Mads är en stor del över att vi faktiskt uppnått allt detta, han klev in i bilden detta året och just nu under sommaren började min och Prinsens ”karriär” sätta fart! Under sommaren/hösten satte vi de nationella kvalen, kom med i utvecklingsgruppen samt tog DM-brons! Och mycket tackvare den värdefulla hjälp jag fått av Mads, tackvare honom har vår utveckling gått snabbare än någonsin tidigare vilket även har märkts på resultaten. Jag har fått mer verktyg att jobba med hemma och en större insikt över vad som behövs för att vi ska nå toppen!

Jag har så enormt mycket att tacka Prinsen för! Han lyser upp alla mina dagar med sin enorma arbetsvilja och sprider alltid glädje omkring sig, han är ett lyckopiller hela han! Jag är oändligt tacksam över allt han lärt mig om mig själv och om hur livet faktiskt är! Han sätter mitt tålamod på prov konstant men varje gång visar han att det är värt att gå igenom, att varje motgång är till för att komma igenom. För på andra sidan den tjocka muren väntar något bra, en framgång som väger upp motgången med hästlängder!

Så ett stort TACK till Bentzen’s Alladin, tack för att du är du! För att du alltid lyser upp mina dagar och för att du alltid lär mig något nytt, antingen om mig själv, om världen eller om dig. Du är UNDERBAR! Tack för att du alltid vill lite till, göra något lite bättre och tack för att du alltid plockar fram det bästa ur mig! TACK för att du alltid har öronen spetsade framåt och TACK för att du är min alldeles egna ponny, min alldeles egna livskamrat och min bästavän.

Bentzen’s Alladin I owe it all to you❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s