Monday

Hejsan! Första dagen på veckan är över och nu är det endast 4 dagar kvar till helg+ ett SO prov (😴). Annars har dagen flutit på bra och det har varit riktigt fint väder, synd bara att solen går ner redan mellan 16-17, riktigt trist och tråkigt faktiskt! Lite jobbigt att när man sitter upp på första hästen så är det redan mörkt…

Båda hästarna blev iallafall ridna idag, Electra ett lättare dressyrpass medan Prinsen gick ett joggingpass i ridhuset! Riktigt pigga och på hugget båda två men var ändå fina! Electra vart faktiskt något stark i vissa stunder och det känns som om det kan vara dax för ett bettbyte bara för några dagar, har ridit på det raka ett bra tag nu ska kan vara dags att byta! Prinsen fick åka till Vänsta för att egentligen gå ett lättare dressyrpass men med en kanonkula till ponny och 6 andra hästar i ridhuset (vissa något vilda) så fick ett joggingpass passa lagom. Han kändes iallafall riktigt fräsch och pigg samt mjuk i sidorna, duktiga killen! Älskar dessa ponnyers vilja till arbete, guld värt!

Så imorgon får Electra antagligen ett lite hårdare dressyrpass medan det änsålänge är lite oklart med Prinsen, antingen jogging eller dressyr. Vi får se! Han går ju på vintervila nu i veckan så har inte så mycket att träna inför just nu! Men sedan är vi redo för vinterträning! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s